Aplikacija za poslovanje izvedencev - Ponudba Roberta Lipovca

Spoštovani kolegi sodni izvedenci

Kot izvedencu medicinske stroke mi je pisanje računa ob zaključku izvedenskega dela predstavljalo vedno najbolj neprijetno opravilo. Najprej sem uporabljal MS Word, potem Excel… Ko sem iskal zadnje številke računov, naslove sodišč, ugotavljal datume,mi je običajno vzelo vsaj dvajset minut časa in račun je na koncu izpadel zelo neprofesionalno. Potem sem vrednosti vpisal še v Excelovo tabelo za pregled plačil. Da ne omenjam nemogoče naloge pregleda nad mesečnimi in letnimi zaslužki, iskanja neplačanih računov… Enaka težava je bila z obračunom potnih stroškov, Word, kalkulator, iskanje razdalj med kraji – spet vsaj dvajset minut.

Skratka, razvili smo aplikacijo, ki je prilagojena prav za izvedence, delo z njo je enostavno, uporabniško prijazno in nudi v realnem času podatke o vseh računih, dobropisih, stroškovnikih, potnih nalogih ali mesečnih obveznostih za plačilo DDV. Izdelava računa je postala prijetno opravilo, za en račun potrebujem danes le nekaj trenutkov. Končni izdelek izgleda profesionalno. Aplikacijo smo testirali eno leto in deluje brez težav.

Zato bi jo rad ponudil kolegom, ki imate iste težave. Primeren je za osebno rabo za fizične osebe, s.p. ali d.o.o., zavezance in nezavezance za DDV. Če ste kot s.p. vstopili v sistem normiranih stroškov in za enostavno poslovanje ne potrebujete več računovodje, je takšna aplikacija vse kar potrebujete.

Cena aplikacije, ki deluje v okolju Windows, je 120,00 € in si jo lahko knjižite kot strošek.

V priponki "MediusDocPredstavitev" in "MediusDocNaročilo" sem pripravil kratko predstavitev delovanja apikacije MEDIUSDoc. Zainteresirani me lahko kontaktirate na moj e-mail: [email protected] ali na GSM 041 703 461, v popoldanskem času.